header blog
  • Start
  • Formule om worstelen helder te maken

Formule om worstelen helder te maken

Zelf worstel ik regelmatig...

als coach, als moeder, als levensgezel, als wereldburger met vragen over wat nu mijn bedoeling op aarde is. Gelukkig maar, dat houdt mij scherp.

Een gevoel van onmacht, soms verveling, niet mee kunnen met de rest overvalt mij wel van tijd tot tijd. Ik snap wel waar het vandaan komt, ik ken de formule om er een draai aan te geven en ik weet ook dat de tsunami van overweldigende gevoelens van zinloosheid niet te stoppen is. Het zal er altijd zijn. Langs de andere kant voel ik ook dankbaarheid voor de wijsheid om deze tsunami te duiden en ook weer los te kunnen laten. Deze tegenstelling is onderdeel van mijn zijn, van mijn DNA.

Wat doe ik graag + waar ben ik goed in + hoe verzilver ik dit / hoe vertaalt zich dit in mijn toegevoegde waarde = een levensvervulling (een job) die me past en me blij en succesvol maakt, ook voor mijn omgeving (people, planet & profit).

Veel (levens)vragen kun je inzichtelijk maken met behulp van bovenstaande formule.

Elk deel van deze vergelijking is op een of ander moment eventjes onduidelijk, je hoort de tonen niet meer, je ziet even geen kleur meer aan het einde van de tunnel. Of je weet even niet meer wat je graag doet, of je weet even niet meer waar je goed in bent of weet je ook even niet meer wat je feitelijke en toegevoegde waarde nu is.

Tjarda Dubois

Irisstraat 30
1214 ET Hilversum

T: 06 45 31 40 54
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK 32106097
BTW NL002072354B47

Social Media

Schrijf je in voor nieuwsbrief/blog

Algemene Voorwaarden | Privacy statement | © Dubois Mediation & Coaching